Привітання До Дня Захисника та Захисниці України

29 вересня 2023 року з нагоди Дня Захисників та Захисниць України у Криворізькому ліцеї № 107 «Лідер» Криворізької міської ради  з метою сприяння національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді, популяризації героїзму військового подвигу, вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць України відбулися наступні виховні заходи:

  • Виховні години «Пишаємося захисниками та захисницями України», «В єдності наша сила», «Дякуємо вам, воїни-захисники та захисниці України».
  • Покладання квітів учнями 8-Б класу до меморіальної дошки Зозулі Максима Петровича, старшого солдата механіка-водія мотопіхотної роти військової частини 2603 ЗСУ, який загинув при виконанні військового обов’язку під час захисту територіальної цілісності, недоторканості України у м. Дебальцево.
  • Відеопривітання від учнів закладу.

Участь учнівського, педагогічного та батьківського колективів ліцею у благодійній акції «Смілива гривня» зі збору монет на потреби ЗСУ за ініціативи Національного банку України у партнерстві з ПриватБанком, Ощадбанком та ПУМБом.

Посилання на привітання


Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *