Перше вересня

Відповідно до методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України, листа Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, з метою формування в учнів почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу, і як наслідок – готовності до посильної участі у справі захисту суверенітету України та відновлення її територіальної цілісності, долучення до волонтерського руху, допомога армії; виховання глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті; виховання поваги до Збройних сил України й усіх причетних до справи захисту нашої Вітчизни і вдячності їм; виховання співчуття до людей, скалічених війною, до родичів тих, хто загинув на війні, тих, хто втратив житло або був змушений його покинути 01 вересня 2023 року для здобувачів освіти Криворізького ліцею № 107 «Лідер» КМР було проведено перший урок  з тем «Спільна мрія», «Подорож у новий навчальний рік», «Герої серед нас», «Без минулого немає майбутнього» та «Я син/донька України».

У ході уроку були використанні відео презентації, вікторини та бесіди.

О 09.00 завершився перший урок загальнонаціональною хвилиною пам’яті за загиблими внаслідок російсько-української війни.

Другий урок присвятили організаційним питанням щодо виконання правил поведінки здобувачів освіти закладу, дотримання вимог вступного і первинного інструктажів з охорони праці та безпеки життєдіяльності, Правил дорожнього руху, Правил поводження із вибухонебезпечними предметами, Дій під час сигналу «Увага! Повітряна тривога!».

Класні керівники 4-11 класів провели бесіди щодо профілактики правопорушень та злочинів серед неповнолітніх, пропаганди здорового способу життя, профілактики негативних проявів у молодіжному середовищі та попередження захворюваності на ГРВІ й ГРИП.

Цей навчальний рік 2023-2024 років в учнів і вчителів починається знов по-різному: в інших областях України чи за кордоном. Однак важливо, що, попри повномасштабну війну в Україні, навчання триває.

У цей непростий час бажаємо головного – здоров’я усім, успіхів у навчанні, творчих перемог! Попереду – найцікавіше і незвідане. З початком нового навчального року. Нехай здійсняться усі ваші мрії та сподівання!

Перемоги!

Миру!

Добра!






Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *