День виборів

День виборів – відео!

Вересень – пора закладання фундаменту ефективної роботи у ліцеї на весь навчальний рік. Це напружена і відповідальна пора для учителів. Однак й учнівська спільнота не стоїть осторонь у своєму бажанні зробити рік насиченим та цікавим. Саме на вересень припадають щорічні вибори Президента ліцею.

Свої кандидатури на посаду Президента Криворізького ліцею № 107 «Лідер» Криворізької міської ради подали п’ятеро  учениць – Овчаренко Ольга (11-А клас), Червотока Аліна (11-В клас),  Чельцова Марина (10-А клас), Щербина Поліна (10-Б клас), Таран Вероніка (10-В клас). Протягом двох тижнів кандидати проводили агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен намагався переконати в тому, що саме він зможе зробити  життя у ліцеї більш демократичним, цікавим і змістовним.

Вибори пройшли дуже активно. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування Президентом ліцею більшістю голосів було обрано ученицю 11-А класу Овчаренко Ольга та віце президентом –  ученицю 10-А класу Чельцову Марину.

Дякуємо всім, хто долучився до виборів та підтримував кандидатів! Разом ми творимо майбутнє нашого ліцею.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *